Στεφανία Τζαφέρη: Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι

Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι….

Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη και τη βιαιότητα… 

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Στεφανία Τζαφέρη, έπειτα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών της με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις ορισμένων χρηστών των social media, η γνωστή food blogger από την Κρήτη, κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί απειλές “ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι”, ενώ μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση έπειτα από τον ξυλοδαρμό της.

“Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ‘ξέρουμε πού θα είσαι σήμερα το απόγευμα, στις 19:00′”, είπε αρχικά η Στεφανία Τζαφέρη στην εκπομπή του Alpha “T-Live” και πρόσθεσε πως “δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως ο άνθρωπος που με έδειρε είναι του χώρου ‘αντίφα΄, είναι οτιδήποτε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο και πώς βγάζουν σενάρια έτσι. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα”.

Εξήγησε ότι μετέβη γι’ άλλη μια φορά στο αστυνομικό τμήμα, καθώς την κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση. “Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα πριν από 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι πως συνέβη κάτι.

Ποιος θα με προσλάβει; Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη και τη βιαιότητα… Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο. Δέκα λεπτά στο ασθενοφόρο και δύο ώρες από χθες”, ανέφερε.

“Δεν ξέρω τι να προλάβω πρώτα αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλω είναι να προστατεύσω την επόμενη”, τόνισε η Στεφανία Τζαφέρη ενώ διευκρίνισε πως “έγραψα αυτό στη δήλωση, ότι έπεσα. Το έκανα εκείνη τη στιγμή επειδή αυτό θεώρησα, για να ξεμπερδεύω, γιατί θεωρητικά, απ’ όσο ξέρω και απ’ ό,τι έμαθα αργότερα μιλώντας με τον δικηγόρο μου ότι θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον μία γυναίκα αστυνομικός”. “Είμαι τόσο ταραγμένη ακόμα και τόσο άυπνη και πονάω τόσο πολύ… το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ λιγάκι”, πρόσθεσε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ