Παπαθωμά κατά Λιάγκα: Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης

O Γρηγόρης Πετράκος έδωσε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και φαίνεται πως η συζήτηση αποτέλεσε αφορμή για να δημιουργηθεί μία νέα κόντρα.

Μια νέα κόντρα πως όπως όλα δείχνουν στην μία πλευρά βρίσκονται ο Γρηγόρης Πετράκος με την Θεοφανία Παπαθωμά και στην άλλη ο Γιώργος Λιάγκας.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Πετράκος ανάρτησε τη συνέντευξη στον λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας: Ορίστε η πρωινή συζήτηση στο άνδρο…
Ζωντανή άρα και χωρίς κοψίματα.
Στην κρίση σας!

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;

 Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

“Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα, βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά. Και κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!”, έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ