«Μην Της Πείτε»: Ο Γιώργος Κακοσαίος ερμηνεύει ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων singles.

Ο Γιώργος Κακοσαίος μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με το νέο τραγούδι του «Μην Της Πείτε», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Το «Μην Της Πείτε» είναι ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή του ίδιου του Γιώργου Κακοσαίου στη μουσική και του Νίκου Σαρρή στους στίχους.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων singles που τον οδήγησαν στην κατάκτηση του βραβείου του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα φετινά Mad Video Music Awards.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κακοσαίος έκλεψε τους προηγούμενους μήνες τις εντυπώσεις κάνοντας εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και στη Νατάσα Θεοδωρίδου αντίστοιχα.

Το «Μην Της Πείτε» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που ξεδιπλώνει την ιστορία μίας ερωτικής ιστορίας που τελείωσε, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.

«Μην της πείτε πως πονάω πως δεν έχω που να πάω, μια από δω γυρνάω μια από κει… Μην της πείτε πια τι κάνω, προτιμάω να πεθάνω, απ’ το να ‘ρθει να με λυπηθεί… Μην της πείτε πως φοβάμαι, πως δεν τρώω δεν κοιμάμαι, όμως η κουβέντα άμα ‘ρθει… Πέστε της παρεμπιπτόντως, “άραγε τι κάνει ο Γιώργος” και άστε την να δούμε τι θα πει…», τραγουδά ο Γιώργος Κακοσαίος.

Στο video συμπρωταγωνιστεί η Ραφαέλα Μητροπούλου, η κόρη της Τάριας Μπούρα, ενός από τα top models της ελληνικής σκηνής τη δεκαετία του ‘90.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το «Μην Της Πείτε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ