Αννίτα Ναθαναήλ – Βρήκα στο πρόσωπο της Ιωάννας μία δύναμη ψυχής και ζωής

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου και τη δικαίωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου η εκπομπή Τι λες Τώρα φιλοξένησε την Αννίτα Ναθαναήλ και μίλησε για την επιστήθια της φίλη της και τις πρώτες τις αντιδράσεις, τους στόχους και τα όνειρα της.

Νομίζω ότι η πρώτη αντίδραση ήταν ουφ πάει τελείωσε. Αυτό πραγματικά ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ένιωσε μία ανακούφιση. Ήτανε πολύ βοηθητικό για εκείνη, το ότι τελείωσε όλο αυτό. Κάπου μετριάστηκε και περιορίστηκε και ο φόβος.

Αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό γιατί όσο να ναι όλη αυτή η διαδικασία της δίκης την επιβάρυνε πολύ ψυχολογικά και αυτό είχε σαν συνέπεια να πάει και λίγο πίσω τα κομμάτι της ίασης της. Το γεγονός ότι έπρεπε να είναι έτοιμη για τα δικαστήρια όλο αυτό το διάστημα και φυσικά έπρεπε να σταματήσει κάθε ιατρική θεραπεία , κάθε χειρουργική και πλέον μπορεί να επανεκκινήσει όλη αυτή τη διαδικασία και να βάλει πλώρη και στόχο να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλά, ανέφερε η κ. Ναθαναήλ για την πρώτη αντίδραση της Ιωάννας και τα πρώτα της συναισθήματα.

Ισχύει. Γιατί η Ιωάννα είναι το μόνο επιζών θύμα …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ