Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του – Σύντομα το εξιτήριο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του γνωστού μουσικού και παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό για περίπου έναν μήνα.

 Ο γνωστός παρουσιαστής, αφού υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στις 17 Σεπτεμβρίου, εμφάνισε μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, που κατέστησε αναγκαία τη διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταματήσει την αντιβίωση που λαμβάνει και μάλιστα αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Παρασκευή από τον Ευαγγελισμό.

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου.Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε. Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πλέον,ο δημοφιλής παρουσιαστής περιμένει πώς και πώς να γυρίσει υγιής στο σπίτι του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ