Σασμός: Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά και η Καλλιόπη μαθαίνει για τη σχέση του με την Αργυρώ

Όσο τα επεισόδια της σειράς του Alpha Σασμός προχωρούν, τόσο η αγωνία των τηλεθεατών για το τι μέλλει γενέσθαι μεγαλώνει! Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στις ζωές των ηρώων κι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Σύμφωνα με το περιοδικό TV o’clock και τη Σοφία Τσίρκα, οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να είναι καταιγιστικές.

Η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να μάθε πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η αποκάλυψη της σχέσης της Αργυρώς και του Αστέρη στη Μαρίνα ανοίγει έναν κύκλο ερωτήσεων, αλλά και έρευνας από τη µεριά των δύο νέων προκειµένου να µάθουν τι χωρίζει πραγµατικά τις δύο οικογένειες και πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάµεσά τους. Η Αργυρώ, όπως θα δούµε µάλιστα, προκειµένου να φτάσει στην αλήθεια, συγκρούεται και µε την Καλλιόπη, ενώ στη συνέχεια ζητάει επίµονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν.

Ωστόσο, βρίσκεται αντιµέτωπη µε κλειστά στόµατα. Το ίδιο συµβαίνει και µε τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο µόνος στον οποίο µιλάει είναι ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος όµως τυχαίνει να έχει µια… ενδιαφέρουσα κουβέντα µε τη γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει. Παράλληλα, ο Αντώνης βλέπει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ µαζί, το λέει στη Μαρίνα κι εκείνη του εξοµολογείται τα πάντα! Ωστόσο, η συνάντηση της κόρης της µε τον Σταµατάκη εξοργίζει τη Μαρίνα.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη περνάει μια μεγάλη κρίση…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ