Δολοφονία ταξιτζή: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σeξουαλικά

Η μικρή, έχει καταθέσει ακόμη από την εποχή της ανακρίσεως νέο υπόμνημα στον ανακριτή, διηγείται πως έγινε ο φόνος, ποιος σκότωσε τον πατέρα της, ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη από όλους τους συγγενείς αλλά και από τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε, ομολογεί δε, ότι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βία και ότι όλα αυτά είναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η οποία με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλλε λέγοντας ότι “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ούτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια… 

Τον Ιούνιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Μαζί με την 46χρονη μητέρα της κατηγορούνται για τη σφαγή, με περισσότερες από 15 μαχαιριές στο πρόσωπο και το λαιμό, του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο, επικαλούμενες σεξουαλική κακοποίηση από το θύμα στο κοριτσάκι, από τα 14 του χρόνια. Η 19χρονη σήμερα κοπέλα, μέσα από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών όπου κρατείται προφυλακισμένη κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο δίνοντας Πανελλήνιες Εξετάσεις και να παρακολουθεί τα μαθήματα της στη σχολή, με αντικείμενο τα οικονομικά, διαδικτυακά μέσα από το κελί των φυλακών.

Παράλληλα, αναμένει το δικαστήριο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες ενώ όπως επισημαίνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης η νεαρή, δεν φέρεται να έχει πλέον οποιαδήποτε σχέση με την επίσης προφυλακισμένη, στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μητέρα της, ενώ αυτό που περιμένει είναι την εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποία όπως αναφέρει θα υπάρξουν ανατροπές.

 
Ο δικηγόρος της 19χρονης κ. Χαραλαμπος Αποστολίδης

 «Η δίκη της θα προσδιοριστεί μέσα στον Νοέμβριο. Στα μέσα ή στα τέλη, γιατί τον Δεκέμβριο συμπληρώνεται η 18μηνος κράτηση της και θα πρέπει να εκδοθεί μια απόφαση και εκτιμώ μετά βεβαιότητος ότι θα υπάρξουν δραματικές ανατροπές. Η μικρή, έχει καταθέσει ακόμη από την εποχή της ανακρίσεως νέο υπόμνημα στον ανακριτή, διηγείται πως έγινε ο φόνος, ποιος σκότωσε τον πατέρα της, ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη από όλους τους συγγενείς αλλά και από τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε, ομολογεί δε, ότι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βία και ότι όλα αυτά είναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η οποία με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλλε λέγοντας ότι “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ούτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια”… Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλα στοιχεία που θα κατατεθούν στο ακροατήριο και δεν μπορώ, για λόγους τακτικής να αποκαλύψω, θα δείτε τη δίκη να παίρνει μια δραματική μορφή. Όχι επειδή είμαι υπερασπιστής της, αλλά βλέποντας και συγκρίνοντας τα στοιχεία, ακόμη και από τα γράμματα που της έστελνε από τη φυλακή η μητέρα η οποία κρατείται στον Κορυδαλλό και η μικρή στη Θήβα, με την οποία προσπαθούσε να συντηρήσει αυτό το κλίμα και να μη σπάσει η μικρή, έχω πειστεί, ότι αυτό το κορίτσι, αδίκως κατηγορείται και μάλιστα όλοι οι συγγενείς της μητέρας της, οι αδερφές της, το στενό της περιβάλλον ακόμη και ο σύντροφος της, με τον οποίο διέμενε, αυτό μου έχουν καταμαρτυρήσει και νομίζω αυτό θα έρθουν και θα πουν και στο δικαστήριο».

Η φρικαλέα ιστορία με θύμα τον 49χρονο οδηγό ταξί και κατηγορούμενες την τότε 18χρονη κόρη του και την 45χρονη μητέρα της, σημειώθηκε στα μέσα Ιουνιου 2020. Ήταν ξημερώματα Κυριακής 14 του μηνός, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, όρμησαν πάνω του και με 15μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό του «πήραν» τη ζωή. Ένα άγριο έγκλημα μίσους με θύμα τον 49χρονο τον οποίο βρήκε ο γιος του. Η σύζυγος του υποστήριξε οτι αυτό που όπλισε το χέρι είναι η εξομολόγηση της 18χρονης ότι ο οδηγός τη βίαζε από τα 14 της χρόνια ενώ όπως είπαν στις αρχές,

Η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα στο θύμα ευρισκόμενη εν βρασμώ ψυχής.

Παράλληλα, η σύζυγος υποστήριξε πως υπήρξε και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο και πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων δίνουν οι συγγενείς του θύματος, οι οποίο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπούσε την οικογένεια του και εργαζόταν για να μην λείψει στα παιδιά και τη σύζυγο του το παραμικρό.

Πηγή: protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ