Δημήτρης Μπάσης – «Κάθε Μέρα»: Πάνω από 1 εκατομμύριο views σε λίγες μέρες για το τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Δημήτρης Μπάσης – «Κάθε Μέρα»:
Πάνω από 1 εκατομμύριο views σε λίγες μέρες για το τραγούδι από τη σειρά «Σασμός» 

Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το «Κάθε Μέρα», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, ένα από τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen και μας χαρίζει μία ακόμα επιτυχία που έχει αγαπήσει το κοινό και ακούγεται δυνατά.

Το «Κάθε Μέρα», με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του Δημήτρη Μπάση, την εκπληκτική σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους εξομολογητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα, κυκλοφόρησε πριν από 20 ημέρες και μπήκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου και παραμένει σταθερά, ενώ ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views. Παράλληλα, το «Κάθε Μέρα» ξεχωρίζει και στο ραδιοφωνικό airplay.

Και τα τρία νέα τραγούδια της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση κι αγάπη από τον κόσμο. Την αρχή έκανε το ομότιτλο κομμάτι με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το οποίο έγινε top3 trend στο YouTube και μετρά πάνω από 1,6 εκατομμύρια views, ενώ το πιο πρόσφατο «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά μπήκε αμέσως στο top10 των τάσεων και ξεπέρασε τα 100.000 views σε περίπου 24 ώρες.

Δείτε το official lyric video:


Βρείτε το «Κάθε Μέρα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/kathemera_db

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ