Άφησε απένταρο τον σύζυγο και έφυγε στο εξωτερικό με τον εραστή της

Δε μπορώ να πιστέψω πόσο επαγγελματικά λειτούργησε πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια που την είχα δίπλα μου. Κυριαρχεί το γιατί. Γιατί να μου φερθεί έτσι;

Είχε τυφλή εμπιστοσύνη στη γυναίκα τους κι αυτή την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Δεν φτάνει που τον άφησε στη Λάρισα και έφυγε στο εξωτερικό, πριν είχε φροντίσει να πάρει όλα τα χρήματα που είχε ο κτηνοτρόφος στην τράπεζα.

Συντετριμμένος είναι ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος μίλησε την εκπομπή LIVE NEWS του Mega. Ένα ωραίο απόγευμα γύρισε σπίτι του και έλειπαν όλα.Υπαίτιοι όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ληστές, αλλά η ίδια του η γυναίκα, που πήρε τα πάντα και έφυγε με τον εραστή της στο εξωτερικό.

«Δε μπορώ να πιστέψω πόσο επαγγελματικά λειτούργησε πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια που την είχα δίπλα μου. Κυριαρχεί το «γιατί». Γιατί να μου φερθεί έτσι;», είπε ο 56χρονος κτηνοτρόφος

Η εξωσυζυγική σχέση της 44χρονης φαίνεται πως άρχισε το 2016. Ένα χρόνο αργότερα αρχίζει να αποσπά χρήματα από τον κοινό συζυγικό λογαριασμό σε συνεργασία με τον εραστή της.

Η δικηγόρος του κτηνοτρόφου δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Το 2017 η σύζυγός του, ζήτησε από την τράπεζα ένα δεύτερο ποσό για να το μεταβιβάσει στον εραστή της που ήταν ήδη στο εξωτερικό για να προετοιμάσει την απάτη».

Όλα αυτά κάτω από τη μύτη του συζύγου της, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε καταλάβει την παράνομη σχέση, αλλά και καμία τραπεζική μεταφορά. Η χαριστική βολή ήρθε το 2019. Όταν ο 56χρονος έλειπε στη δουλειά, εκείνη άδειασε ΟΛΟ το σπίτι με τη βοήθεια μεταφορικής και εξαφανίστηκε με τον εραστή της στο εξωτερικό. Μάλιστα, φρόντισε να πάρει ό,τι απέμεινε στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αφήνοντάς τον με 1 ευρώ.

«Ήταν δύσκολο να ξαναχτίσω τη ζωή μου. Είχα να αντιμετωπίσω και τα οικονομικά προβλήματα που μου δημιούργησε αλλά και την ψυχολογική φόρτιση. Αισθάνομαι δικαίωση με το αποτέλεσμα.

Η σύζυγος του 56χρονου από τη Λάρισα κατάφερε να του αποσπάσει πάνω από 75.000 ευρώ, ενώ κρίθηκε ερήμην ένοχη τόσο αυτή όσο και ο εραστής της και επιβλήθηκε στον καθένα ποινή φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ