Το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο επιστρέφει με νέες παραγωγές σε όλες τις σκηνές του

Μια καινούρια θεατρική χρονιά ξεκινά, με όνειρα, φιλοδοξίες και ελπίδες για το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, το οποίο επιστρέφει με νέες και ενδιαφέρουσες παραγωγές από όλες τις σκηνές του. Με ανακοίνωση του μας ενημέρωσε για τη νέα και ενδιαφέρουσα παραγωγή του από την Μικρή Σκηνή, για την επιστροφή της μεγάλης παράστασης “Οι κυρίες της αυλής μας” που λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων δεν καταφέραμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι, αλλά και για την Παιδική Σκηνή, που και αυτή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα σεζόν.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΜΕΘ αναφέρει:

Μια καινούρια θεατρική χρονιά ξεκινά, με όνειρα, φιλοδοξίες, ελπίδες! Αφήνουμε πίσω τα σκοτεινά και κοιτάζουμε μπροστά το φως. Το φως που εκπέμπει το θέατρο, ο πολιτισμός. Προχωρούμε στο δρόμο που δείχνει η πυξίδα της καρδιάς. Ξεπερνούμε τις δυσκολίες και σχεδιάζουμε τα επόμενα ταξίδια μας!

    Ταξίδια υπέροχα, διαφορετικά και …συνεχόμενα!

    Το συγκλονιστικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ” Η Φόνισσα ” έρχεται πρώτο, από τη Μικρή Σκηνή σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου, στο φιλόξενο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής από 14 έως και 20 Οκτωβρίου.

    Ακολουθούν αμέσως μετά ” Οι κυρίες της αυλής μας ” από την Κεντρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη σε ένα ταξίδι που έμεινε ημιτελές λόγω πανδημίας…Το ραντεβού του καλοκαιριού απλά πήγε λίγο πιο πίσω.

    Στη συνέχεια έρχεται η Παιδική μας Σκηνή και… συνεχίζουμε!

    Αγαπημένες φίλες και φίλοι ανυπομονούμε να σας δούμε κοντά μας σε κάποιο από τα ταξίδια μας.

                                                                ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ! “

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ