Χρήστος Λούλης: Με έβριζε πολύς κόσμος και ήταν άσχημο αυτό

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό σποτάκι γι τον κορονοϊο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. 

«Ο άνθρωπος του θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Πιστεύω στον θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία. Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε πολλοί και ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι. «Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους

 Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί.Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε. Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του. 

«Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια.Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους», είπε ο Χρήστος Λούλης εκφράζοντας την άποψη του για το εμβόλιο.

Πηγή: TVNEA.COM

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ