Χαμός στο Happy Day: Έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς πέταξε το ακουστικό του

Μια αντίδραση της Μαριάννας Τουμασάτου σε ερώτηση δημοσιογράφου έγινε αφορμή να υπάρξει ένταση στο πλατό του Happy Day στον Alpha. Η ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει πως και πότε πέρασε κρίση στον γάμο της.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς θεώρησαν απολύτως φυσιολογική και σεβαστή την άποψη της Μαριάννας Τουμασάτου να μην απαντήσει στον οποιοδήποτε για την προσωπική της ζωή. Η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας όμως είχαν διαφορετική άποψη.

«Η Τουμασάτου τι έπαθε; Λες και κάτι την τσίμπησε! Αυτό που τα δημόσια πρόσωπα επιλέγουν τι θα τους ρωτήσουν και τι θα απαντήσουν… Μπορείς να πεις στον άλλον με ευγένεια ότι δεν θέλεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις. Με ευγένεια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Δεν επιλέγουν! Δεν θέλουν να απαντήσουν σε κάτι προσωπικό. Δεν υπήρχε επίθεση» απάντησε, με τη σειρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κ.Φ.: Είναι το ίδιο που εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απίστευτα άκομψο να ρωτάς μια γυναίκα, «πότε θα μείνεις έγκυος;». Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό! Ειδικά σε αυτά τα τόσο προσωπικά ζητήματα, αν έχω περάσει κρίση στον γάμο μου, θα το μοιραστώ τώρα εδώ με εσάς ή με έναν άγνωστο άνθρωπο; Πως τολμάς να το ρωτάς;

…Διαβάστε αναλυτικά και δε.ιτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ