Ποια λιπαρά μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Νέα έρευνα έδειξε ότι εκείνοι με υψηλότερη πρόσληψη γαλακτοκομικών λιπαρών είχαν χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με εκείνους με χαμηλότερη πρόσληψη. Η υψηλότερη πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων δεν συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.
Γαλακτοκομικά λιπαρά κατά καρδιαγγειακών παθήσεωνΣτη συνέχεια, οι ερευνητές συνδύασαν τα αποτελέσματα αυτής της

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ