Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το ambient mix του «Αν Μ’ Ακούς»!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το ambient mix της επιτυχίας του «Αν Μ’ Ακούς», το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube, το Spotify, αλλά και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

Το «Αν Μ’ Ακούς», σε μουσική του Ηλία Καμπακάκη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, που περιέχεται στο «album των ρεκόρ» «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί και σε ένα δυναμικό ambient mix, το οποίο ξεχωρίζει για το ρυθμό του και, βέβαια, τη μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Τη μουσική του «Αν Μ’ Ακούς» υπογράφει ο Ηλίας Καμπακάκης και του στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, ενώ την παραγωγή του ambient mix έχουν επιμεληθεί ο Mark F. Angelo και ο Κώστας Καλημέρης.

Η τεράστια επιτυχία του άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη ενισχύεται κάθε μέρα, καταγράφοντας ένα σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία.

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ως singles έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media Inspector έχοντας παραμείνει εκεί για πολλές εβδομάδες,

Στον Γιώργο Μαζωνάκη απονεμήθηκε, μάλιστα, τιμητική πλακέτα-διάκριση από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI / Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα, για το ρεκόρ επιτυχιών του άλμπουμ σε μόλις ένα χρόνο κυκλοφορίας του, όπως «Σώπα κι Άκου», «Ένα Θαύμα», «Αγαπώ Σημαίνει», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω», «Ώρες Μικρές», που σημείωσαν συνολικά 100.000.000 προβολές στο YouTube και περισσότερα από 12.000.000 streams στ6 Spotify.

Πηγή : tralala.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ