Ηλίας Βρεττός – «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς»: Φέρνει στο σήμερα μία από τις μεγάλες επιτυχίες των ’90s

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει και με εικόνα το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», ακόμα ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει μέσα από το πρόσφατο album «Από Το Χθες Στο Σήμερα».

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης μας «μαγεύει» ξανά με μία μοναδική ερμηνεία του. Αυτή τη φορά, μέσα από μία ιδιαίτερη διασκευή στο «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες των ‘90s, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή, που πρώτοι ερμήνευσαν οι Ζιγκ Ζαγκ.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», με το ξεχωριστό πάθος του Ηλία Βρεττού, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησαν ο Λευτέρης Ραμπαζής και ο Αργύρης Λαδόπουλος και μπήκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων στοYouTube.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» είναι το δεύτερο single από το album «Από Το Χθες Στο Σήμερα», μετά το «Που Θα Πας». Στο album, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έγινε αμέσως no1 στο iTunes chart, ο Ηλίας Βρεττός, πλαισιωμένος από τους μουσικούς του, βάζει τη δική του μοναδική «υπογραφή» σε 8 τραγούδια από διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου που όλοι αγαπάμε.

© 2021 Panik Platinum

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ