Πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ

Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα… Ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας της Σάρα Χάρντινγκ , η οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο της 39χρονης πρώην  τραγουδίστριας.

Πέθανε η 39χρονη πρώην  τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ  που τους τελευταίους μήνες είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε σήμερα τα συγκλονιστικά νέα στο Instagram της Σάρα.  Έγραψε: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σηματοδοτούσε τον κόσμο για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και άνεση να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ