Ο Δούκας και η Μυρσίνη δέχονται το ισχυρότερο πλήγμα

21 Απριλίου 1967… Η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται στις Άγριες Μέλισσες.

Στο νέο κύκλο της σειράς που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1, ο Λάμπρος κατηγορείται αδίκως ότι είναι αρχηγός μίας κομμουνιστικής οργάνωσης. Η Ελένη παλεύει να τον σώσει, ενώ ο Μπάμπης τον κρύβει στο βουνό. Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος, ο πρώην της Ελένης, επιστρέφει και προσπαθεί να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ ο Ακύλας συναντιέται για πρώτη φορά με τις αδελφές Σταμίρη και τις τρομοκρατεί.

Πολλές ιστορίες και αρκετές ανατροπές πρόκειται να δούμε στα πρώτα τέσσερα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, μια εξέλιξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Mytv, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, καθώς εκείνα είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει.

Το ζευγάρι των Σεβαστών δεν μπορεί να χωνέψει πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ