“Οι κυρίες της αυλής μας” από το ΜΕΘ ξεκινούν το ταξίδι τους

”Οι κυρίες της αυλής μας”, η νέα θεατρική παραγωγή του ΜΕΘ για το  φετινό καλοκαίρι ξεκινά το όμορφο ταξίδι της. Με καπετάνιο τον Περικλή Αλμπάνη που έκανε τη διασκευή και τη σκηνοθεσία, βοηθό σκηνοθέτη την Ιωάννα Μαλούση,  τους Ηλία Παναγιωτόπουλο και Λεωνίδα Βέλλη να υπογράφουν τα πρωτότυπα τραγούδια της παράστασης, δεκάδες τεχνικούς συνεργάτες και εθελοντές και περίπου 20 ηθοποιούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες έδωσαν κάθε απόθεμα δύναμής τους, το καράβι του ΜΕΘ σαλπάρει για να σας προσφέρει μια όμορφη, χαλαρωτική, δροσερή κωμωδία.

-Πρώτη στάση του ταξιδιού μας ο Άγιος Φλώρος την Παρασκευή 6/8 στις 9.15 το βράδυ.

-Την επόμενη μέρα Σάββατο 7/8 μας περιμένει το Δώριο επίσης στις 9.15

ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις και σε άλλες περιοχές του Νομού μας.

Το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο ευχαριστεί  το Δήμαρχο Καλαμάτας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προσφορά παραστάσεων στα όρια του Δήμου Καλαμάτας, καθώς επίσης τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Οιχαλίας για τον ίδιο λόγο. Θερμές ευχαριστίες και στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Φλώρου ”Ο Πάμισος”.

Και μην ξεχνάτε το μεγάλο μας ραντεβού στο Κάστρο της Καλαμάτας από 27 έως και 30 Αυγούστου, όπου και θα καταλήξει το καράβι του ΜΕΘ.

Και το φετινό καλοκαίρι το ΜΕΘ είναι εδώ! Εσείς;!

Σας περιμένουμε!

Υποστήριξη Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ