Δράση για την αναδάσωση των καμένων περιοχών στο “χαρτί & μολύβι” στην Κορώνη στις 16/8

Μια συγκινητική δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την αναδάσωση των περιοχών που καταστράφηκαν κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην Δημοτική Ενότητα Κορώνης , θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο “Χαρτί και Μολύβι¨ στην Κορώνη στις 16 Αυγούστου στις 20.00.

Η ιδιοκτήτρια του Χρυσοβαλάντη Λευτάκη , πάντα δραστήρια και πάντα κοντά στους συνανθρώπους και συμπολίτες της εμπνεύστηκε αυτή την δράση για να αποδείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε το περιβάλλον όμορφο.

Την Δευτέρα λοιπόν,  16 Αυγούστου στις 20.00 στο βιβλιοπωλείο “χαρτί & μολύβι” ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να αγοράσει ένα δέντρο εικονικά, γράφοντας την ευχή του και όταν θα έρθει η ώρα και το επιτρέψουν οι περιβαλλοντικές συνθήκες, όλα αυτά τα δέντρα θα φυτευτούν πραγματικά στις καμένες περιοχές.

Έλα κι εσύ στον χαρτί και μολύβι την Δευτέρα, πάρε μέρος στην δράση και κράτα αναμμένη την φλόγα της προσφοράς και της αγάπης, μια φλόγα που δεν καταστρέφει , αλλά αναγεννά.

Η δράση για την αναδάσωση των πληγέντων περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης γίνεται με την αρωγή του Δήμου Πύλου Νέστορος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ