Οι KISS ακύρωσαν συναυλία τους λόγω κορονοϊού

Tα σχέδια των KISS επηρεάστηκαν για άλλη μια φορά καθώς αναγκάστηκαν να ακυρώσουν συναυλία τους στο Μπέρτζετσταουν της Πενσυλβάνια στο πλαίσιο της περιοδείας End of the Road, η οποία είχε καθυστερήσει κατά ένα έτος λόγω της πανδημίας. 

 Η συναυλία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/8) το γνωστό συγκρότημα, ακυρώθηκε καθώς ο τραγουδιστής Πολ Στάνλεϊ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι KISS στο πλαίσιο της περιοδείας του είχαν μόλις πέντε συναυλίες.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση των KISS, άρχισαν να διαδίδονται φήμες για την υγεία του Πολ Στάνλεϊ, με αβάσιμους ισχυρισμούς ότι νοσηλευόταν λόγω καρδιακής πάθησης. Ωστόσο, ο 69χρονος rocker ανακοίνωσε, σε ανάρτησή του στα social media, ότι είναι «καλά» και ότι «δεν είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!». «Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό, αλλά είναι απόλυτη ανοησία» πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, ο Πολ Στάνλεϊ επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του στο twitter ότι είναι «άρρωστος με συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη» και ότι τα τεστ που έκανε επανειλημμένα για τον κορονοϊό ήταν αρνητικά. «Αργά σήμερα το απόγευμα βρέθηκα θετικός» αποκάλυψε. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανάρτησε την επίσημη ανακοίνωση αναβολής της συναυλίας.

 Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των KISS «περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες των συναυλιών θα γνωστοποιηθούν το συντομότερο δυνατό» μαζί με λεπτομέρειες για τα αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας κατά του κορονοϊού που ακολουθούν οι πλήρως εμβολιασμένη μπάντα και το τεχνικό προσωπικό κατά της διάρκεια της περιοδείας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ