Γιάννης Αρβανιτίδης – «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου»: Ο φιναλίστ του «House of Fame» που ξεχώρισε, κάνει το ντεμπούτο του!

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ο φιναλίστ του «House of Fame» που ξεχώρισε για τις ερμηνείες του και τη σκηνική του παρουσία, αποσπώντας θετικά σχόλια από την καταξιωμένη κριτική επιτροπή και «μαγεύοντας» το κοινό, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και… «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου»!

Ο νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής μας συστήνεται δισκογραφικά μέσα από το «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου», ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι, με σύγχρονη ενορχήστρωση, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Το «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον Γιάννη Αρβανιτίδη να μας ξεσηκώνει έχοντας ως φόντο τον εντυπωσιακό industrial χώρο των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Εκτός από το δισκογραφικό του ντεμπούτο, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αρβανιτίδης μας βάζει στο ρυθμό του και με live εμφανίσεις, καθώς επιλέχθηκε από την Πάολα ως ο μόνος άνδρας τραγουδιστής που τη συνοδεύει στην καλοκαιρινή της περιοδεία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

© 2021 Panik Platinum

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ