Onirama: Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στο video clip του «Τόσα Καλοκαίρια» με φόντο την Κύθνο

Οι Onirama διασκευάζουν το κλασικό τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια» του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η Εβελίνα Παπούλια άφησε για λίγο το μικρόφωνο του «Ελληνικού 93,2» και υποδύθηκε τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Θοδωρή Μαραντίνη για τις ανάγκες του νέου video clip των Onirama για τη διασκευή τους στο κλασικό τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια».

Ο «Ελληνικός 93,2»  μετακόμισε για ένα διήμερο στην μαγευτική Κύθνο,  με τους παραγωγούς του, 10 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά τους Onirama, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του καμπάνιας με φόντο το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα.

Το ταξίδι τα είχε όλα. Ήλιο, φως, θάλασσα, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, exclusive συναυλία με τους Onirama και βεβαίως το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Τόσα Καλοκαίρια» ενός music video που θα συζητηθεί και ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί ξανά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Ciners FilmingProductions σε όλο το νησί, προβάλλοντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές.

Εκτός από τους Onirama και την Εβελίνα Παπούλια στο video clip συμμετέχουν οι παραγωγοί του «Ελληνικού 93,2» αλλά και οι τυχεροί ακροατές που έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία και γνώρισαν το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, τις νησιώτικες γεύσεις της και τις καταπράσινες θάλασσες.

Το κλασικό τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια» φέρει τις υπογραφές του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα στη μουσική και του σπουδαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου στους στίχους.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Alex Leon.

Απολαύστε λοιπόν το «Τόσα Καλοκαίρια» των Onirama  με μια εικόνα που θα φέρνει πάντα το καλοκαίρι στην καρδιά μας.

Minos Emi

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ