Πώς σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Εγώ πάντα υποστήριζα και είναι αυτό που πιστεύω, ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ στη ζωή μου να καταδικάζονται οι άνθρωποι από την τηλεόραση ή από τα ΜΜΕ ή από προσωπικές μας σχέσεις. Χαίρομαι που η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα, σχετικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Αυτό που δεν θέλω και σιχαίνομαι είναι να βλέπω συνέχεια ο ένας να είναι εναντίον του άλλου και να έχουμε τηλεδίκες” πρόσθεσε.

“Νιώθω ανακούφιση γιατί έχω εμπιστοσύνη, ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της” υπογράμμισε.

Γιατί είπα κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη 

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή “Tik Talk” τον Μάιο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αντιδράσεις και στην απόφασή της να τοποθετηθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. “Το κάτω τα χέρια δεν σημαίνει μην το αγγίζετε. Σημαίνει δικάστε τον. Να βγει απόφαση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ποιος το κρίνει ότι είναι βιαστής; Λογικά θα πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και όλοι να το σεβαστούμε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση ποιοι είναι αυτοί που δικάζουν; Τα social media. Εκεί φωνάζω το ‘κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη’”, είπε η Βάνα Μπάρμπα. “Λέω να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εγώ είπα στις γυναίκες και στους νέους επαγγελματίες, όταν έχουν παρενοχληθεί να επικαλεστούν την ανάγκη να μιλήσουν, όλα στο φως. Εδώ όμως γιατί λέμε όλοι ότι έγινε, χωρίς να έχει βγει απόφαση. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να λέει ότι αυτό έγινε, τότε γιατί χωρίζουμε οικογένειες, διαλύουμε σπίτια, γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε. Το ελληνικό δικαστήριο πια είναι τα tweets, το Instagram και το Facebook. Αυτό με κάνει έξαλλη και με αυτό παλεύω. Το να μιλήσει η Δικαιοσύνη, σεβασμός. Όταν οι δικαστές που είναι άνθρωποι έμπειροι, σοβαροί και άνθρωποι που ξέρουν τη δουλειά τους, δεν θα μιλήσει κανείς. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους”, ανέφερε η ηθοποιός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ