Μαίρη Χρονοπούλου: Λύγισε μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Συντετριμμένη είναι η Μαίρη Χρονοπούλου από τον ξαφνικό θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7) από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, πληροφορήθηκε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. «Ήταν ο μοναδικός τζέντλεμαν και κύριος που έβγαλε ποτέ το “σόι” των καλλιτεχνών”», είπε στο okmag.gr.

Παράλληλα, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε: «Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ αλλά ο ένας αγαπούσε και σεβόταν τον άλλον με μια αγάπη αληθινή. Θα μου λείψει πολύ ο φίλος μου, ήταν πολύ γενναιόδωρος, ένας άρχοντας της ζωής».

Την Τετάρτη η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου:
Σημειώνεται ότι με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι. Λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα. Από τις 12 μέχρι τις 3 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου όπου θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο αντίο μόνο η οικογένειά του.

https://www.in.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ