Η μαμά είναι νεκρή, υπάρχει αίμα παντού ….

Tρία μικρά παιδιά περιφέρονταν σε έναν σκοτεινό δρόμο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ νωρίς το πρωί της Τρίτης. Όταν συνάντησαν έναν αστυνομικό, του είπαν ότι «η μαμά τους είναι νεκρή» και οδήγησαν στη συνέχεια τις Αρχές στο σπίτι τους, όπου η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα στα αίματα στην μπανιέρα.

Ένας αστυνομικός βρήκε τα παιδιά, ηλικίας 4, 5 και 8 ετών, τα ξημερώματα της τρίτης, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι τους αστυνομικού τμήματος του Σαν Αντόνιο στην Daily Mail.

Ο αστυνομικός πλησίασε τα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους – τα ρώτησε τι έκαναν έξω εκείνη την ώρα. «Η μαμά είναι νεκρή και ψάχνουμε το σπίτι του μπαμπά», είπαν τα παιδιά στον αστυνομικό. «Υπάρχει αίμα παντού», πρόσθεσαν.

Αστυνομικοί πήραν τα δύο μικρότερα σε παιδιά σε ένα μαγαζί για να φάνε κάτι, ενώ άλλοι πήγαν με τον 8χρονο στο διαμέρισμα. Η 31χρονη μητέρα βρέθηκε μέσα στα αίματα στην μπανιέρα σε σοβαρή κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη από μαχαίρι στα πόδια και στην κοιλιά.

Η γυναίκα αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές για να εξακριβωθεί τι προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της, αναφέρει το δημοσίευμα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν προκλήθηκαν από την ίδια ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Τα παιδιά είναι τώρα με τη γιαγιά τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ