Δούκισσα Νομικού: Τέλος στην συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ – Ήρθε η στιγμή να πω Πάμε γι’ άλλα

Έπειτα από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Super Make Over όπου βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία πως η Δούκισσα Νομικού είπε «όχι» στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ οι οποίοι της πρότειναν να παρουσιάσει και δεύτερη σεζόν την συγκεκριμένη εκπομπή.

Η άρνηση αυτή της παρουσιάστριας δεν διατάραξε τις καλές σχέσεις που έχουν οι δυο πλευρές και τώρα έφτασε η στιγμή που η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με τον σταθμό και δήλωσε έτοιμη για να πάει γι’ άλλα.

Χαρακτηριστικά, η Δούκισσα Νομικού έγραψε στο μήνυμα της: Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω “Πάμε γι’ άλλα”. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».

https://www.newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ