Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά – Οι ρόλοι και οι ανατροπές

Ο τρίτος κύκλος είναι προ των πυλών και οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν τον προσεχή Σεπτέμβρη, με καταιγιστικές εξελίξεις, ανατροπές και νέα πρόσωπα!

Τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να κάνουν διάλειμμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να πιάνουν δουλειά! Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στα μέσα Σεπτέμβρη – ίσως και νωρίτερα λόγω ανταγωνισμού – για να μας καθηλώσει και πάλι μπροστά στις οθόνες μας.

Τα νέα πρόσωπα που καταφτάνουν στο Διαφάνι

Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Νίκος Κουρής υπέγραψαν ήδη με την παραγωγή και εντάσσονται στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τηλεθεατή, στον τρίτο κύκλο θα δούμε συνολικά 10-12 νέους ήρωες σε σημαντικούς ή μικρότερους ρόλους, οι οποίοι θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων. Το σίγουρο είναι πως τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής της σειράς δεν θέλουν η ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο να “ξεχειλώσει”. Γι’ αυτό ο τρίτος κύκλος θα εστιάσει σε νέες καταστάσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ