Κρατερός Κατσούλης: Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει κάτι άλλο

Τον περασμένο Μάιο, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Είναι στους στόχους του ηθοποιού να ασχοληθεί περισσότερο με τα κομμάτια της υποκριτικής και του χώρου που έχει δημιουργήσει και δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε όλα.

Στην συνέντευξή του στο 7 Μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για την αποχώρησή του, την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και την παρουσίαση.

 Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;
Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.
Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.
Θεωρώ ότι η εκπομπή είναι πάρα πολύ καλή. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική. Είναι γεννημένη γι’ αυτό το πράγμα. Το αγαπά πολύ και το κάνει άψογα. Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, τελείωσαν. Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει κάτι άλλο. Δε μας ορίζουν η δουλειές μας, αλλά οι απόψεις μας, η πεποιθήσεις μας και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε!

Είναι πολύ σωστή και φιλοσοφημένη η τοποθέτηση σου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάνουμε μία δουλειά. Κάποια στιγμή θα τελειώσει. Το πότε, πώς, αν και γιατί θα γίνει αυτό, δεν το ξέρουμε. Ελπίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο ως το τέλος.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ