Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τα τηλεοπτικά της σχέδια – Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της στο Mega, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 «Αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι», πρόσθεσε επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Η Ελένη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω και μια ιδιαίτερη και γλυκιά αδυναμία στην Ελένη και χαίρομαι τώρα που θα τη βλέπω πιο συχνά, μιας και θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά».

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ