Μεγάλος ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group & την WhatsOnGreece.com

Μεγάλος ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group & την WhatsOnGreece.com.  Το Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr & EnterMessinia TV ) και η εταιρία WhatsOnGreece.com δίνουν  την ευκαιρία σε ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ να κερδίσει ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ (4 μέρες) στην Villa Kattsiki στην πανέμορφη Λευκάδα παίρνοντας μαζί του και 1 ακόμα άτομο.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1)ΣΤΟ FACEBOOK στα προφίλ των μέσων του Enter Media Group ακολουθώντας τα εξής βήματα:
– Κάνε LIKE στην εκάστοτε σελίδα στην οποία έχεις συνδεθεί και την σελίδα WhatsOnGreece.com

– Άφησε το ΣΧΟΛΙΟ σου κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού, την οποία θα βρεις καρφιτσωμένη στο πάνω μέρος κάθε σελίδας  ΤΑΓΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

– ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ την ανάρτηση του διαγωνισμού στο προφίλ σου

2) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚA
-Κάλεσε καθημερινά στο 27210-91704 στις ζωντανές εκπομπές του Έμφασις 91.8 και Life fm 88 αφήνοντας τα στοιχεία σου.

3) ΣΤΟ INSTAGRAM
-ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το ENTERMEDIAGROUP και το WHATONGREECE.COM_

-Κάνε LIKE στην ανάρτηση του διαγωνισμού

-Άφησε το σχόλιο σου κάνοντας mention ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στις επισημάνσεις ατόμων τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram να μην αναφέρεται το ίδιο άτομο πάνω από μια φορές.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Καλή επιτυχία σε όλους

H WhatsOnGreece.com είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία ενοικίασης βιλών στην Ελλάδα, που ειδικεύεται στις πολυτελείς βίλες σε προορισμούς όπως η Λευκάδα, η Πάλαιρος, τα Σύβοτα στην Ήπειρο, η Κέρκυρα, η Ριβιέρα Αθηνών και το νησί της Μυκόνου.

Η έμπειρη ομάδα της WhatsOnGreece.com ζει στην Ελλάδα 365 ημέρες το χρόνο. Η αγάπη και το πάθος που έχουν για το κάθε μέρος, την ιστορία του και τον πολιτισμό του, οι γνώσεις τους σε τοπικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τα 20+ χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό, τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν  τις τέλειες ελληνικές διακοπές και αποτελούν μέρος όλων όσων θα μοιραστούν μαζί σας.

Οι πολυτελείς βίλες βρίσκονται σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς και μοναδικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, όπως η Λευκάδα, τα Σύβοτα, η Πάλαιρος, η Κέρκυρα, η Ριβιέρα της Αθήνας και η Μύκονος.

Η WhatsOnGreece.com Θέλει να σας προσφέρει το καλύτερο στην ποιότητα και το κάνει επιλέγοντας βίλες σε μοναδικούς προορισμούς, εξοπλισμένες με τις καλύτερης ποιότητας παροχές σε υλικά και ποιότητα, παροχές που ταιριάζουν στις επιθυμίες των επισκεπτών αλλά και στο πρότυπο της ίδιας της εταιρείας.

Στην WhatsOnGreece.com υπάρχει προσωπική επαφή με τους πελάτες από την αρχή μέχρι το τέλος της διαμονής τους. Άτομα της εταιρείας θα είναι προσωπικά εκεί για να σας καλωσορίσουν κατά την άφιξή σας στη βίλα σας. Εξατομικευμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη 24/7 και θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, όπου ως επισκέπτης, θα αισθανθείτε μοναδικός και ξεχωριστός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της whatsongreece.com καθώς και τα προφίλ της εταιρείας σε facebook και instagram ( @WHATONGREECE.COM_ )

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ