Light: Το νέο του album «Immortale» στα 10 καλύτερα παγκοσμίως!

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό του ο Light, καθώς το νέο του album με τίτλο «Immortale» βρέθηκε αμέσως στα 10 καλύτερα παγκοσμίως, ενώ παράλληλα «σαρώνει» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube.

Το «Immortale», με 12 μοναδικά tracks, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music, μπήκε στη θέση no9 της διεθνούς λίστας Spotify Top debut albums. Ταυτόχρονα, όλα τα tracks του album καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις του ελληνικού Spotify Top50.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/trap σκηνής, μπαίνει στις top λίστες του Spotify, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και με το collab album του «Supernova».

Επίσης, το πρώτο single από το «Immortale», το «Τι Φοβάσαι», σπάει τα κοντέρ: σε περίπου 24 ώρες από την κυκλοφορία του, έσπασε το ρεκόρ στα digital streams κάνοντας πάνω από 500.000, ενώ παράλληλα το music video έγινε no1 trend στο YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views.

Βρείτε το «Immortale» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/immortalesv

© 2021 Panik Records

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ