Και αυτό το καλοκαίρι το εικαστικό εργαστήρι “Χαρταετός” πλάι στα παιδιά με πολλές δραστηριότητες

Για άλλη μια φορά το εικαστικό εργαστήρι “Χαρταετός” στην Καλαμάτα, Σπετσών και Αριστείδου 29 , έναντι του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης τραβά τα βλέμματα με τον άκρως καλοκαιρινό του διάκοσμο αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους μικρούς δημιουργούς και τους επιβλέποντες δασκάλους τους και το πως η δημιουργικότητα συναντά το παιχνίδι και τα παιδιά πετούν για νέες περιπέτειες.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος το εικαστικό εργαστήρι “Χαρταετός” υποδέχεται και πάλι τους μικρούς του φίλους στα καλοκαιρινά του τμήματα με εβδομαδιαίους κύκλους εικαστικών εργαστηρίων , όπου τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργήσουν πρωτότυπες κατασκευές, να γνωρίσουν την ζωγραφική και τις εικαστικές τέχνες σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα και υλικά για δημιουργία.

Μέσα απο αυτά τα εβδομαδιαία εργαστήρια τα παιδιά δημιουργούν, μαθαίνουν νέα υλικά και τεχνικές, ενώ παράλληλα κάνουν καινούργιους φίλους, μοιράζονται ιδέες  και συνεργάζονται.

Κάθε εβδομάδα υπάρχει και ένα διαφορετικό θέμα για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά και ναεκφράσουν την φαντασία και την ευρηματικότητα τους.

-Κατασκευές

-βιωματικά παιχνίδια

-θεατρικά σκετς

-εκδρομές

-παραστάσεις Καραγκιόζη

-προβολή παιδικών ταινιών

-party

Είναι αυτά που έζησαν οι μικροί μας φίλοι τα προηγούμενα καλοκαίρια στα εργαστήρια του Χαρταετού και όσα θα ζήσουν και φέτος το καλοκαίρι.

Επίσης μιας και μιλάμε για καλοκαιρινά εργαστήρια η αυλή αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στην καθημερινότητα των παιδιών , καθώς εκεί εκτός από το παιχνίδι, την παρέα , την συζήτηση μεταξύ τους, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το θέμα της εβδομάδας, όπως για παράδειγμα θεματική φωτογράφιση, party, ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες στην φύση.

Όμως η δράση του “Χαρταετού” δεν περιορίζεται στον χώρο του εργαστηρίου. Η ζωγραφική στον περιβάλλοντα χώρο , αλλά και οι εκδρομές στην φύση για ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα.

Και φέτος λοιπόν τα παιδιά θα γνωρίσουν νέες εμπειρίες , άφθονη καλλιτεχνική δημιουργία, και ευκαιρία να περάσουν όμορφα και εποικοδομητικά τον χρόνο τους με φίλους. Και όλα αυτά σε έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, όπου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον ιό.

-Αποστάσεις

-Ατομικά τραπεζάκια για κάθε παιδί

άπλετο φως και αέρας στις αίθουσες

Εικαστικό εργαστήρι Χαρταετός στην Καλαμάτα, Σπετσών  Αριστοδήμου 29, έναντι Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης

Για παιδιά από 4 έως 12 ετών 

Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 15.00 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721110337 

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής 

Καλοκαιρινά εργαστήρια από 28 Ιουνίου έως 13 Αυγούστου. 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ