Τηλεοπτική βόμβα: Η Αγγελική Νικολούλη φεύγει από τον ALPHA;

Τηλεοπτική στέγη θέλει την Αγγλική Νικολούλη να αλλάζει μια έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φαίνεται να κουνά μαντήλι στον ALPHA, μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας για χάρη του MEGA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvnea, το οποίο αναπαρήγαγε η εκπομπή του STAR «Φωλιά των Κου Κου», το MEGAλο κανάλι είναι έτοιμο για μία ακόμη μεταγραφική «βόμβα», μετά την Ελένη Μενεγάκη, στοχεύοντας σε μεγάλο μερίδιο από την τηλεοπτική πίτα της νέας σεζόν.

 Το «Φως στο Τούνελ» κυριαρχεί άλλωστε στους πίνακες της τηλεθέασης, σημειώνοντας μάλιστα πάνω από 50% στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς με τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η φερόμενη συμφωνία των δύο πλευρών δεν ήταν εύκολη, καθώς πολλοί από τους συνεργάτες της δεν ήθελαν να αφήσουν το κανάλι της Κάντζας.
 Σημειώνεται επίσης ότι το συμβόλαιο της Αγγελικής Νικολούλη είναι μονοετές και εκπνέει τον Ιούλιο, ενώ αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το «Φως στο Τούνελ» της νέας σεζόν θα προβληθεί μετά τον Οκτώβριο.

Η Αγγελική Νικολούλη, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του MEGA, έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από οικονομικής πλευράς, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.
 
Το «Φως στο Τούνελ» άρχισε να προβάλλεται το 1995 από τον ΣΚΑΪ, μετά από τέσσερα χρόνια «μετακόμισε» στον ALPHA για άλλα δύο, πριν πάει στο Alter για τα δέκα επόμενα. Το 2012 επέστρεψε στον ALPHA.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ