Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν έχουμε σχέσεις, με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, σε συνέντευξή του στο Happy Day, μεταξύ άλλων απάντησε και για τον Αντώνη Κανάκη.

Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει”ανέφερε.

«Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor»
«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερος έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε επίσης ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι» είπε ακόμη.

 Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ