Μέριλ Στριπ: Της έκαναν δώρο στάση μετρό!

Με την πάροδο των χρόνων, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μέριλ Στριπ έχει λάβει κάποια ασυνήθιστα δώρα.

Όμως, είναι η πρώτη φορά που στάση του μετρό στη Νέα Υόρκη παίρνει το όνομά της προς τιμήν των 72ων γενεθλίων της, τα οποία γιόρτασε στις 22 Ιουνίου.

Δύο καλλιτέχνες άλλαξαν πινακίδες στη στάση του μετρό από 72nd street σε 72nd Streep.

Οι καλλιτέχνες Άντριαν Γουίλσον (@plannedalism) και Ματ Ντάνκαν (@graycement) με έδρα τη Νέα Υόρκη πρόσθεσαν ένα «p» σε πινακίδες στη στάση στη συγκεκριμένη οδό στο Upper West Side.

 
Ο Γουίλσον δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία μιας αλλαγμένης πινακίδας με την ένδειξη «72nd Streep» αλλά αργότερα αποκάλυψε ότι, ενώ οι εικόνες του μετρό είναι πραγματικές, οι πινακίδες είναι προϊόν του προγράμματος επεξεργασίας Photoshop.

Ο καλλιτέχνης είπε στο Time Out ότι αυτό το έργο τέχνης ήταν ο τέλειος τρόπος για να τιμήσει τα γενέθλια της Στριπ. «Είμαι γνωστός για τα αφιερώματα μου στο μετρό και συνειδητοποίησα τον Ιανουάριο ότι η αλλαγή με ένα αυτοκόλλητο με ένα γράμμα θα ήταν η τέλεια έκπληξη γενεθλίων από τη Νέα Υόρκη σε ένα από τα αγαπημένα της αστέρια» τόνισε. «Ας ελπίσουμε ότι απολαμβάνει την έκπληξη και ότι η MTA (Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών) θα το αφήσει έτσι για μία ημέρα» πρόσθεσε.

https://www.topontiki.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ