Δολοφονία Μπερδέση – Κεχαγιόγλου: Αθωωτικές οι αποφάσεις στις υποθέσεις που είχε εμπλακεί

Για το ποινικό παρελθόν του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, που έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων στην Βάρη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος τον είχε υπερασπιστεί στα δικαστήρια. 

 Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου είχε υπερασπίσει τον Τάσο Μπερδέση στο παρελθόν σε τρεις υποθέσεις, όπως για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην Πάτρα αλλά και για υπόθαλψη εγκληματία. 

Όπως είπε ο κ. Κεχαγόγλου, για όλες τις υποθέσεις ο Τάσος Μπερδέσης είχε αθωωθεί με αμετάκλητες αποφάσεις του δικαστηρίου.

Ο Τάσος Μπερδέσης, όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου, έμενε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και εργαζόταν εδώ. «Που ενεπλάκη και τι υπήρχε είναι θέματα των Αρχών», σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου και κατέληξε με την ευχή να εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση.

 “Με το οργανωμένο έγκλημα, κανείς να μην αμφιβάλλει, θα έχουμε πόλεμο. Όχι της αστυνομίας μόνο, αλλά της δημοκρατίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε!”,δήλωσε λίγο νωρίτερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λίγες ώρες μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ