Γλυκά Νερά: Μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η Νικολούλη κάτι θέλει να μας πει με αυτό το πλάνο

Kανονικά, θέλει σιωπή. Παρατεταμένη. Έλλειψη λέξεων έως ότου να στερέψουν και οι ίδιες οι λέξεις. Να μην προσπαθείς καν να μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και η μάχη για την οποιαδήποτε «εκλογίκευση» των πράξεων ενός στυγερού εγκληματία είναι- και δικαίως- a priori χαμένη.

Γιατί αυτό που έγινε πριν από 40 ημέρες στα Γλυκά Νερά αποτελεί τον ορισμό της νοσηρότητας. Μια ειδεχθής πράξη που επιτάσσει… σιωπή. Τι μπορεί, αλήθεια, να πει κανείς στην αποκάλυψη πως ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν δεν ήταν, εν τέλει, κάποιος ληστής, αλλά ο ίδιος της ο άντρας που «επέλεξε» ν’ αφήσει το μόλις ενός έτους μωράκι τους χωρίς μητέρα; 

Ακριβώς: τίποτα

Όμως, από την άλλη, όταν θέλει κανείς να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και ν’ ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη σε μια αποκρουστική ιστορία όπως αυτή της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η σιωπή αντενδείκνυται, καθώς αυτό είναι κάτι που βολεύει τον- καθ΄ομολογία, έστω- δολοφόνο.

Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και μπορούν να βοηθήσουν να ξετυλιχτεί πλήρως το ανυπόφορο κουβάρι να το κάνουν. Να «φωνάξουν», να κραυγάσουν- ή, τουλάχιστον, να υπονοηθούν κάποια (ξεκάθαρα) πράγματα, προκειμένου να οδηγηθεί το πράγμα εκεί που πρέπει.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία, των… υπονοιών, εντάσσεται και η Αγγελική Νικολούλη. Μετά την σοκαριστική (αν και εν πολλοίς αναμενόμενη, παρά το γεγονός πως το απευχόμασταν με όλη μας την καρδιά) παραδοχή του πιλότου πως πράγματι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του, ακολούθησε μια, απολύτως λογική, «παγωμάρα». …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ