Έλληνας φοιτητής από την Ξάνθη μεταξύ των αγνοούμενων στο Μαϊάμι

Το όνομα ενός Έλληνα ομογενή με καταγωγή από την Ξάνθη βρίσκεται στη λίστα των 159 αγνοουμένων στα συντρίμμια της 12όροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι.

Πρόκειται για τον 21χρονο Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.

 Η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο 55χρονος πατέρας του, Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός είχε επισκεφθεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.
Ο παππούς του και συνονόματος του αγνοούμενου φοιτητή, με καταγωγή από την Μάνδρα της Ξάνθης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε με τρεμάμενη φωνή ότι ο εγγονός του είναι ανάμεσα στα άτομα που αναζητούν τα σωστικά συνεργεία. «Ο γιός μου ο Κώστας μου το έκρυβε μέχρι σήμερα επειδή επρόκειτο τη Δευτέρα να κάνω μια εγχείρηση. Σήμερα μου είπε όμως την αλήθεια. Ο εγγονός μου πήγε στο Μαϊάμι για διακοπές. Ήταν καλεσμένος στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του γιου μου. Είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας». Ο 21χρονος όπως είπε ακόμη ο παππούς του, σκόπευε να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι μαζί με την αδελφή του για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Πηγή: thraki.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ