Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης για τον 3ο κύκλο. Καπνοβιομήχανος στη Λάρισα

Λίγο μετά το συνταρακτικό φινάλε που είχε ο δεύτερος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες», ο «Δούκας Σεβαστός» Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε στον καναπέ του «Dot» για να απαντήσει στις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ηθοποιός φανέρωσε μόνο όσα του επιτρέπονταν…

«Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος». Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος είχε δηλώσει για τη συνέχεια στης σειράς: «Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

Το τέλος της 2ης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάη), αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό!  Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ