Τοποθετήθηκαν νέοι βατήρες στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Νέοι σύγχρονοι βατήρες τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας. Από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου συνεχίζονται τα έργα και οι παρεμβάσεις, προκειμένου να βελτιώνεται η κατάσταση των αθλητικών υποδομών του Δήμου. Στο χώρο βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Τάκη Βασιλόπουλο.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος αμέσως μετά την επίσκεψη στο Κολυμβητήριο ανέφερε:

«Η προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών χώρων του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζεται. Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο έχουν υλοποιηθεί αρκετές παρεμβάσεις, με το μηχάνημα αυτόματης χλωρίωσης που τοποθετήθηκε, με τους ηλεκτρονικούς πίνακες, με τη νέα ρομποτική σκούπα καθαρισμού της πισίνας που προμηθευτήκαμε, με τα ισοθερμικά, με τους νέους βατήρες κ.λπ.

Μαζί με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας. Συζητήσαμε τον προγραμματισμό που υπάρχει για το κολυμβητήριο, καθώς ακολουθούν παρεμβάσεις στις κερκίδες, τοποθέτηση καθισμάτων κ.ά.».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ