Το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο επιστρέφει με το έργο “Οι κυρίες της αυλής μας”

Εν αναμονή του ανοίγματος των ανοιχτών θεάτρων και της επανεκκίνησης στον χώρο του πολιτισμού με το ανέβασμα θεατρικών παραγωγών, η παλαιότερη θεατρική ομάδα της Καλαμάτας, το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, ανακοίνωσε ποια θα είναι η νέα του παραγωγή, με την οποία μετά από πολύ καιρό αναγκαστικής απραξίας θα επανέλθει στην ενεργό δράση και θα διασκεδάσει τους θεατές το καλοκαίρι στο Κάστρο Καλαμάτας.

Πρόκειται για το έργο “Οι κυρίες της αυλής μας” , ένα έργο ελληνικό, πολύ αγαπημένο, μια μουσική κωμωδία με αέρα παλιάς εποχής, όταν οι άνθρωποι ζούσαν σε μικρές και χαριτωμένες γειτονίες. Την διασκευή και σκηνοθεσία έχει αναλάβει φυσικά ο Περικλής Αλμπάνης, ενώ η παράσταση θα έχει πρωτότυπη μουσική και τραγούδια με την υπογραφή των Λεωνίδα Βέλλη και Ηλία Παναγιωτόπουλου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου:

“Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επόμενη θεατρική παραγωγή της Κεντρικής μας Σκηνής.

  Πρόκειται για τη σπουδαία κωμωδία “Οι κυρίες της αυλής μας” σε διασκευή και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη και πρωτότυπη μουσική και τραγούδια των Λεωνίδα Βέλλη και Ηλία Παναγιωτόπουλου.

    Και αυτό το καλοκαίρι το ΜΕΘ θα είναι εδώ για να περάσουμε μαζί υπέροχες θεατρικές στιγμές!

    “Οι κυρίες της αυλής μας” από την Κεντρική Σκηνή του ΜΕΘ. Μια σπαρταριστή κωμωδία για να τη δούμε μαζί… τώρα που βγαίνουμε σιγά, σιγά από τις ”αυλές” μας!!!

    Καλή αντάμωση στο Κάστρο της Καλαμάτας!”  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ