ΟNLINE Facebook Live για τις μορφές κακοποίησης & και την διαχείριση τους| Παρασκευή 21/5 στις 19.00

Η δράση της ομάδας “Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι” για την συγκέντρωση βιβλίων για την Δανειστική Χαριστική Βιβλιοθήκη του Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας πήρε παράταση μέχρι τα τέλη Μαίου και πλέον τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου  για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το INTERNATIONAL ACTION ART.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθεί  ONLINE LIVE EVENT στις 21 Μαΐου 2021, στις 19:00, μέσω Facebook, με θέμα: «Οι μορφές κακοποίησης, οι παραβατικές συμπεριφορές και η διαχείρισή τους». 

Σκοπός αυτού του ONLINE LIVE EVENT είναι να ενημερωθούμε όλοι σχετικά με τέτοιου τύπου φαινόμενα. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα παιδιά άλλοτε δέχονται, άλλοτε υιοθετούν βίαιες συμπεριφορές, τις οποίες κάποιες φορές προσπαθούν να κρύψουν τα ίδια ή οι γονείς τους, εξαιτίας της έντονης ενοχοποίησης που δύνανται να βιώσουν ή λόγω του φόβου των επιπτώσεων που ενδέχεται να δεχθούν.

-Ομιλητές θα είναι ο κύριος Φώτης Παπαναστασίου, ειδικός παιδαγωγός και συγγραφέας , καθώς και η Ελευθερία Χαλίλι, εκπαιδευτικός, υπεύθυνοι και οι δύο της δράσης.

-Καλεσμένος στη συζήτηση θα είναι ο κύριος Μαρωνίτης, ο πρόεδρος του Όμίλου  για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το INTERNATIONAL ACTION ART.

-Την συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Έλσα Αγοραστού.

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από:

-Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι

-Eidikos Paidagogos

-UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands

Με την υποστήριξη του:

-House by Phaos

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE μέσω FACEBOOK των ακόλουθων λογαριασμών:

-Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι

-Eidikos Paidagogos

-UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands

-House by Phaos

-Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ – PEDIO Publishing

-Blick.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ