Όρεγκον: Σκότωσε τη νύφη του, έπειτα από διαφωνία για την μπουγάδα

Ένας άνδρας από το Όρεγκον σκότωσε την νύφη του, ύστερα από διαφωνία με τον αδερφό του σχετικά με την μπουγάδα. Όπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα ο 25χρονος, Shane Michael Finnell, ουσιαστικά εκτέλεσε τη σύζυγο του αδελφού του. Έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού της 29χρονης, Alexandra Arb-Bloodgood.

Ο αδερφός του Finnell, Jordan Arb, περιέγραψε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς του Portland τις τρομακτικές στιγμές που έζησε.

 Είπε ότι αυτός και ο αδελφός του, καβγάδιζαν για το πλυντήριο πριν από το μακελειό ότι ο 25χρονος του είχε πετάξει μια γλάστρα.

Ο δράστης συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση.

 Ο Finnell βρισκόταν στην μπροστινή αυλή ενός γειτονικού σπιτιού όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Ένας γείτονας είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας του ζήτησε να καλέσει το 911, πριν ομολογήσει ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του αδερφού του.

Ο αδελφός της άτυχης 29χρονης ανέφερε ότι η οικογένεια αγωνίζεται να κατανοήσει τη δολοφονία. «Είναι το σοκ για κάτι που δεν πρέπει ποτέ να συμβεί σε κανέναν, και απλά δεν περιμένεις ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί», δήλωσε ο Μάθιου Μπέργκουντ.

«Αν έχετε ποτέ κάποιον που να εκφράζει την επιθυμία να βλάψει τον εαυτό του ή τους άλλους, μην διστάσετε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό» πρόσθεσε.

Πηγή: NY POST

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ