Μέριλιν Μάνσον: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του καλλιτέχνη

Με μία νέα κατηγορία αλλά και ένα ένταλμα σύλληψης έρχεται αντιμέτωπος ο Μέριλιν Μάνσον.
Ο ροκ τραγουδιστής αυτή τη φορά, δεν κατηγορήθηκε για άλλο περιστατικό σeξουαλικής κακοποίησης, ούτε και σωματικής βίας. Συγκεκριμένα, ένας καμεραμάν καταγγέλει πως ο Μάνσον τον έφτυσε κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του στο Γκίλφορντ το 2019.

 Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής είναι ενήμερος για το ένταλμα σύλληψης εδώ και κάποιο καιρό, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες, που του έχουν απαγγελθεί. Το αστυνομικό τμήμα του Γκίλφορντ αναφέρει πως για τις καταγγελίες ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για λιγότερο από ένα έτος, αλλά και ένα πρόστιμο ύψους 2.000 δολαρίων.

 Ο δικηγόρος του Μέριλιν Μάνσον, Χόουαρντ Κινγκ, δήλωσε στην USA Today σχετικά με την υπόθεση: «Για όποιον έχει παραβρεθεί σε συναυλία του Μέριλιν Μάνσον γνωρίζει πως δεν αποτελεί μυστικό το ότι του αρέσει να γίνεται προκλητικός πάνω στην σκηνή, ιδιαίτερα μπροστά στην κάμερα. Αυτός ο ισχυρισμός, αποτελεί πταίσμα και όχι πλημέλημμα. Αφού λάβαμε την απαίτηση του καμεραμάν για αποζημίωση περισσότερων από 35.000 δολάριων για μία ελάχιστη ποσότητα σάλιου, που σχεδόν ακούμπησε τον ώμο του, το θέμα κυνηγήθηκε παραπάνω. Όταν όμως ζητήσαμε αποδείξεις των υποτιθέμενων ζημιών, δεν πήραμε τίποτα ως απάντηση», ενώ τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης του θα συνεργαστεί με τις αρχές όπως κάνει πάντα. 

Να σημειωθεί πως πρόσφατα νέες κατηγορίες βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με τον τραγουδιστή. Μία πρώην βοηθός του ισχυρίζεται πως δούλευε για αυτόν σε αντίξοες συνθήκες, ενώ την ανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών, προέτρεπε τους φίλους του να την αγγίζουν σε επίμαχα σημεία, την απειλούσε κ.α. Μάλιστα, η Άσλεϊ Γουόλτερς επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και η Εσμέ Μπιάνκο κατά του καλλιτέχνη για σeξουαλική και σωματική κακοποίηση.

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ