Αγγελική: Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους

Η Ζωή φιλοξενείται στο τραπέζι τον Αργυρών όπου ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους. Μετά τα συγχαρητήρια στο σαλόνι των Αργυρών ακολουθεί η αποδοκιμασία στην κουζίνα του ίδιου σπιτιού. Η Όλγα προσπαθεί να μεταπείσει την Κατερίνα για τον γάμο αποκαλύπτοντάς της ότι ο Δημήτρης έχει απειλήσει ότι θα την σκοτώσει κι εκείνη τελικά στρέφεται στον ίδιο για απαντήσεις. Θα την ικανοποιήσουν άραγε οι δικαιολογίες που θα της δώσει;

Η Λένα καταρρακώνεται από τη στάση του Θωμά ψυχολογικά και σωματικά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Όταν συμβαίνει αυτό ο Θωμάς συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η Λένα και σπεύδει στο πλευρό της.

Η Τζένη ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών, αλλά εκείνος την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο, ο οποίος όμως τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι ο Παύλος αντί να την αντιμετωπίσει, την βάζει να δει το δελτίο ειδήσεων που ανακοινώνει τη σύλληψη του Χανδρινού.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ