Τρία βραβεία σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για το EGO all day exclusive bar στην Καλαμάτα

Ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά στέκια στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας, που κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το EGO all day exclusive bar ,συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και διακρίθηκε κερδίζοντας τρία βραβεία.

Οι κατηγορίες που διακρίθηκε είναι οι εξής:

BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2021 στην κατηγορία “Wood, Wooden products”

BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2021 στην κατηγορία “Tourism Design”

BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2021 στην κατηγορία “Hospitality interior design”

 

H απονομή θα γίνει στις 14 και 15 Οκτωβρίου στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Να ενημερώσουμε ότι το EGO all day exclusive bar έχει δηλώσει συμμετοχή σε άλλους δύο διαγωνισμούς.

α) Στα Ελληνικά βραβεία INTERIOR AWARDS στην κατηγορία Ho.Re.Ca.  , όπου τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι 18/5/2021 και

β) στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Restaurant & Bar Design Awards στην κατηγορία Alfresco & Biophilic Design , όπου τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι 12/7/2021

 

Η συμμετοχή και μόνο σε τόσο υψηλό διαγωνιστικό επίπεδο αποτελεί τιμή και λόγο οι υπεύθυνοι του EGO να αισθάνονται υπερήφανοι και να  αναμένουν τα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το EGO all day exclusive bar: 

“Το EGO all day exclusive bar συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η συμμετοχή από μόνη της για εμάς είναι επιτυχία πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται και από διάκριση. Το EGO all day exclusive bar θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αναδεικνύοντας την Ελληνική φιλοξενία και την Μεσσηνιακή γαστρονομία. Η Καλαμάτα μπορεί να προσφέρει μοναδικές βιωματικές εμπειρίες στο κομμάτι της εστίασης και της φιλοξενίας. Η βιωματική εμπειρία διαφοροποιεί έντονα κάθε προϊόν ή υπηρεσία σε βάθος χρόνου και αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας γιατί χτίζει επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Ο Ernest Hemingway ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συγγραφείς του 20ού αιώνα, είχε πει:

If you want to know about the culture of a city, spend a night in its bars

«Αν θέλετε να μάθετε για τον πολιτισμό μιας πόλης, περάστε μια νύχτα στα μπαρ της».

Το Ego all day exclusive bar θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Αρχιτέκτονα Ανδρέα Πετρόπουλο για το αποτέλεσμα. Μία ολοκληρωμένη επένδυση χρειάζεται δύο συστατικά ΟΡΑΜΑ και ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ αν συνδυαστεί με το μεράκι και τη διάθεση το αποτέλεσμα γίνεται μοναδικό.

Το EGO all day exclusive bar θα είναι σύντομα κοντά σας με ανανεωμένο μενού, νέους χώρους, νέες ιδέες, φρέσκο προσωπικό και πλήρως εναρμονισμένο με τα ΝΕΑ μέτρα covid-19.

Αν πας στην Καλαμάτα και δεν επισκεφτείς το EGO σου δεν έχεις πάει ΚΑΛΑΜΑΤΑ.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ