Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας θα εργαστούν κανονικά και τις ημέρες του Πάσχα

Ανήμερα το Πάσχα και καθ’ όλη τη διάρκεια των Άγιων ημερών, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας θα εργαστούν προκειμένου να υπάρξει αποκομιδή απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε συνοικίες που δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Υπηρεσία, θα γίνει αποκομιδή σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων: 

-Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο  με 14 απορριμματοφόρα,

-Κυριακή του Πάσχα με 5 οχήματα,

-Δευτέρα του Πάσχα με 9 οχήματα

-Τρίτη, ημέρα που έχει μεταφερθεί η Αργία της Πρωτομαγιάς, θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων νωρίς το πρωί με 3 οχήματα και μία σκούπα.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους υπαλλήλους που υπηρετούν τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι εργάζονται 365 ημέρες το χρόνο για να διατηρούν το Δήμο καθαρό.

Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: «Ο Δήμος Καλαμάτας είναι από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας που λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο. Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου λειτουργεί καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο, το επόμενο πενθήμερο, από Μ. Παρασκευή έως και την Τρίτη του Πάσχα που θα τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά, καθημερινά οχήματα και προσωπικό του Δήμου θα είναι έξω και θα εργάζονται. Θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτή την προσπάθεια, έχω ζήσει την Υπηρεσία 8 χρόνια ως Αντιδήμαρχος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα τότε και στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε και τώρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ