Στην έκθεση “Food EXPO Digital 2021” θα συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην FOOD EXPO DIGITAL που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2021.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

Σκοπός της Περιφέρειας, με την παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και, παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.  Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) της συμμετοχής, ενώ το
υπόλοιπο αυτής (30%), θα επιβαρύνει τους εκθέτες.

H Έκθεση «FOOD EXPO» κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα αλλά και να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές Εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με στρατηγικές κινήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε διεθνή εμβέλεια, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Φέτος ωστόσο, εξαιτίας των αρνητικών συνεπειών που δημιουργεί η Πανδημία, η Έκθεση θα λειτουργήσει μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας. Η FOOD EXPO DIGITAL αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει και να προωθήσει τα προϊόντα της σε χιλιάδες αγοραστές από  την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω μιας tailor made ηλεκτρονικής πλατφόρμας υψηλών προδιαγραφών. (…) ” 

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους θα πρέπει να αποστείλουν  συμπληρωμένη την  αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση στο τηλέφωνο 2713 610171.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι εξήντα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και σύμφωνα με την ανάγκη εκπροσώπησης κατά το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

*Σημειώνεται ότι σε αυτή τη σειρά θα προηγηθούν αυτοί των οποίων η συμμετοχή είχε εγκριθεί το 2020 και είχαν δεσμευτεί με συμβόλαιο, αλλά η εμφάνιση του κορωνοϊού (COVID-19) έγινε η αιτία ματαίωσης της Έκθεσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ