Πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η Χαρούλα Αλεξίου

Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, αποφάσισε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη.

Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να ενημερώσει τους ινσταγκραμικούς του φίλους ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη νέα του σειρά ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες από  τους Παξούς με την λεζάντα “Σαν σκηνικό πριν από το γύρισμα”. Εννοείται πως τα σχόλια ενθουσιασμού από τους followers του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη ήταν αμέτρητα.

Πέρα από το ότι το σενάριο θα πραγματεύεται μια σύγχρονη ερωτική ιστορία εν καιρώ πανδημίας στο όμορφο νησί του Ιονίου, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Ως προς τα επεισόδια θα είναι μάλλον ωριαία και γυρισμένα με κινηματογραφικό τρόπο.

Εκτός από το όνομα της αγαπημένης Χαρούλας Αλεξίου έχει ακουστεί το όνομα της Κλέλιας Ανδριολάτου, η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 5 χρόνια, καθώς και αυτό της Μαρίας Καβογιάννη.

Επίσης είναι νωρίς για να γνωστοποιηθεί το κανάλι που θα προβάλει την σειρά, αν και οι φήμες λένε ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κλίνει προς το Mega, το κανάλι που τον καθιέρωσε τηλεοπτικά.

Όσον αφορά την Χαρούλα Αλεξίου, φαίνεται πως έχει πλέον κάνει στροφή στην ηθοποιία, μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από το τραγούδι έχοντας διανύσει μια τεράστια πορεία με αμέτρητες επιτυχίες και έχοντας γνωρίσει την απόλυτη καταξίωση. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι η πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα, καθώς στο θεατρικό σανίδι, έχει ήδη εμφανισθεί δύο φορές με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ