Josephine – «100%»: Κυκλοφόρησε το πρώτο της album – ακούστε τα 11 μοναδικά tracks

H Josephine παρουσιάζει το πρώτο album της καριέρας της και είναι… «100%» σίγουρο πως τα τραγούδια του είναι μεγάλες επιτυχίες και θα αγαπηθούν πολύ!

Το «100%», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 11 κομμάτια. Στο tracklist υπάρχουν όλα τα super hits που έχει κυκλοφορήσει η «εκρηκτική» τραγουδίστρια, τα «Παλιόπαιδο»«Εγώ»«Τι»«Δεν Έχω Σήμα»«Μάγια» και η επιτυχημένη συνεργασία με τον Mad Clip στο «Fimi», τα οποία μετρούν εκατομμύρια YouTube views, έγιναν viral και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και το «Πορτοφόλι», το τραγούδι που κυκλοφόρησε η Josephine ως έκπληξη στους fans της την ημέρα των γενεθλίων της.

Στα καινούργια τραγούδια περιλαμβάνονται το ομότιτλο του δίσκου κομμάτι, το uptempo «100%», το ντουέτο – έκπληξη «Άλλο Ένα Ψέμα»  με τον Αναστάσιο Ράμμο και η τρυφερή μπαλάντα «Σώμα Κενό».

Το album, 11 μοναδικές μουσικές στιγμές όπου η Josephine μας χαρίζει το «100%» της, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο και ως φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων, σε package με πλούσιο booklet.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

© 2021 Panik Records

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ